Katten Kino


Kino 15.05.2009-25.07.2021


Søndag morgen 25.07.2021 var ikke Kino kommet inn for natten. Det var veldig varmt, så ikke uvanlig han var ute hele natten, men han kom alltid hjem på morgenen. Hadde en ekkel følelse at noe var galt. Jeg tok med begge gutta, og jeg fant Kino raskt i grøfta i undergangen. Han var påkjørt, han var nok på vei hjem. Det hadde nok skjedd i 12-01 tida på natta. Han var helt fin, ikke blod, han lå helt utstrakt. Jeg la han inntil buret til Nando og kjørte til Dyrehospitalet. Dyrlegen sa han hadde dødd momentant, ingen smerter. Bilen har nok ikke merket påkjørselen. Levi fikk bare 5 uker sammen med Kino, veldig trist, for Kino var så fin mot hunder.  Nando mistet sin gode venn gjennom 11 år.  

01. juli 2016 - Kino er like frisk, sprek og smart!


15 mai i år, fylte Kino 7 år. Han er like frisk , sprek og smart som før. Han er ute hver ettermiddag når vi er hjemme. Kino og Nando er verdens beste venner, og de koser seg sammen. Her er noen bilder fra Kino siste tiden:13. juli - Kino er mye ute!
Siste tiden har Kino gått ut flere ganger i uka. Slipper han ut stuevinduet, og han er ute ca en halv time, 45 minutter, så kommer han glad og fornøyd inn igjen og skal ha godis! Kan også riste i godbit-boksa hans så kommer han som regel! Nando vant et gavekort på 700 kr på Nettdyret. Han vil at noe av beløpet skal brukes til gaver til Kino! Nå skal vi sjekke kattesidene der og bestille, også til Kino! :-)15. mai 2013 - Kino er 4 år!

Gratulerer med dagen Kino! Verdens beste katt. Han og Nando blir mer og mer knyttet til hverandre. Og Nando forsvarer Kino i tykt og tynt! Som her forleden når jeg skulle klippe klørne på Kino. Ikke det gøyeste han vet, og han vred seg og kjempet imot, så jeg måtte legge fra meg klosaksa på bordet. Opp hoppet Nando, tok saksa med seg i buret!!! Han skulle hjelpe Kino fra grusomme mor!!

Og Kino driver fortsatt og vasker og pusser på Nando når Nando er litt skitten eller våt i pelsen!

Katten Kino kjøpte jeg 6 mnd gammel fra Dyrebeskyttelsen i Kristiansand høsten 2009. Fødselsdato er satt til 15. mai 2009. Kino ble funnet utenfor kinoen i Arendal sammen mor og en bror. De var gale hele gjengen, ble fanget inn med felle, mor og bror ble avlivet, de var for mentalt ødelagte til at noen kunne ha dem, men en fantastisk forvert, Marion Ramstad, så håp for Kino, og hun gjorde en kjempejobb med ham frem til jeg kjøpte ham. Når Kino ble tatt bort fra moren og broren, så ble han en helt vanlig katt!

Kino har også vært stilt to ganger på utstilling i SØRAK, Sørlandets Rasekattklubb. Man kan fint stille huskatt der så lenge de er ID-merket og er innmeldt i Norske Rasekatters Forening.
I 2010 fikk han super eksteriørkritikk, men nådde ikke til topps.
I 2011 fikk han også super kritikk, men noe skjedde mens jeg holdt ham for dommer, mulig for mange inntrykk i hallen, han "frika" ut, vi fikk satt ham i bur, men ingen premie da. Etter det bestemte jeg for ikke å stille ham mer siden dette tydeligvis ikke trives Kino med.

Kino fikk nesten et halvt år sammen med min forrige hund Karo før han døde. Etter 3 mnd kom Nando i hus, og de to er verdens beste venner!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar