søndag 2. august 2015

Drent-treffet i Sälen og spårläger kurs på Hundcampus

Da har vi hatt 14 fantastiske dager i Sverige! Først en uke med raseklubben; Svenska Drentsche Patrijshondklubben. Treffet var i Sälen. Vi var vel ca 30 deltakere, herlige Drent-eiere og hunder. Mandag til fredag var det kurser og andre aktiviteter fra kl 08:15 til langt ut på ettermiddagen. Hver kveld møttes vi i teltet for sosialt og faglig påfyll! Treffet ble avsluttet lørdag kveld med nydelig festmiddag.

Søndag kjørte jeg og Nando videre til Molkom, hvor vi fikk overnatte hos Ulla og Tore, de som har ene broren til Nando.

Mandag morgen, først en tur innom dyreklinikken for å gi den obligatoriske orm tabletten som alle hunde som skal inn til Norge må ha. Deretter kjørte vi til Hundcampus i Hällefors hvor vi hadde meldt oss på spårläger kurs. Kurset begynte mandag kl 13:30 og ble avsluttet fredag kl 16:00.

Overnattet på Marche Rygge Vest flyplasshotellet langs E6, natt til lørdag. Det stedet har vi bodd på mange ganger, også lørdag for 14 dager siden når vi begynte turen vår. Et utrolig flott sted hvor du ikke betaler noe ekstra for å ha hunden på rommet (bor da på motellet). Nydelig frokostbuffét inkludert i prisen, og så er det mange merkede turløyper rett utenfor døra!

På vei hjem lørdag kjørte vi innom onkel Leif i Porsgrunn, og fikk servert nydelig middag; biffkaker med tilbehør, og kaffe og vafler! Gode og mette både meg og Nando, kjørte vi hjemover lørdag ettermiddag. Det var godt å komme hjem etter 14 dager på tur. Hjemme satt en ventede Kino og var så glad for at vi kom hjem. Men han har fått verdens beste stell av snille Marit med Compis og min far.

Vi har oppdatert både treningsbloggen, topptur/tur-siden og videoklipp:

Oppdatert treningblogg med bl.a sporkurset på Hundcampus: http://www.nandospage.blogspot.no/p/treningsblogg_22.html

Oppdatert topptur/turside, denne er stadig under oppdatering: http://www.nandospage.blogspot.no/p/toppturer-og-turer-vi-har-gatt.html

Oppdatert videoklipp: http://www.nandospage.blogspot.no/p/treningsvideoer.html

En glad Nando i Sälens skoger! 





Nando ble sommerkjæreste med Drenten Alida fra Trøndelag!




 Festmiddagen lørdag kveld. Ikke noe å si på maten!



Hundcampus, her går Nando et utfordrende spor nærme skogsvei med mange forstyrrelser!


Hundcampus, her et sandspor på en motorcross bane, men krysninger, vinkler, rådyrspor som forstyrrelser.

På vei hjem lørdag , var vi innom onkel Leif i Porsgrunn og fikk nydelig middag og vafler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar