fredag 31. mai 2013

Sommeren er her


Ja endelig er sommeren kommet til Sørlandet og Kristiansand. Siden sist vi skrev i bloggen, så har vi virkelig strevd med å finne de "Finn 5 postene" i Skautrimmen. Dette er poster som ligger ute ca 14 dager, før de tas inn. Kristiansand Orienteringsklubb som arrangerer Skautrimmen, bruker i år kartutdrag fra 1974 på sine Finn 5 poster, og det byr på utfordringer med tanke på at stier ikke finnes eller nye stier er kommet til ut fra kartet.

Vi fant post E og D ganske greit. Post C tok vi dagen etter. Post A også greit dagen eter, og så leita vi vel ca 2 timer etter post B.... Måtte gi opp. Ifølge turbloggen var det post C og D som var vanskelig å finne. Og ifølge logging på GPS så har jeg vært veldig nærme post B... Søndag etter å ha trent Nando i felt og lydighet sammen med Bente og Nina, parkerte jeg han hjemme pga varmen, og så kjørte jeg avgårde på egen hånd for å finne post B. Den SKULLE jeg finne, og søndag var siste frist, postene ble tatt inn mandag.... Så en mann med kart og kompass, YES, han skulle finne poster! Han skulle akkurat begynne å finne postene og strevde med post A. He-he, jeg sa at jeg kunne vise han post A om vi sammen kunne finne post B! God deal!! Men, vi leite vel ca halvannen time etter post B, før mannen fant den.. Det viste seg at jeg hadde vært der posten var, bare akkurat litt for lite langt ut.... Vel, alle postene klippet! Vi er i rute med Skautrimmen i år også! Men savner veldig Eva og Nelly som selskap!

Og i Pinsa tok vi nesten alle postene i Føreid Nord. Post 57 var borte.., føler seg dum når man sier og rapporterer det inn, litt sånn "hmm, ja akkurat, posten borte ja, var vel heller du som ikke fant den".. Men fikk heldigvis bekreftet fra flere andre som rapporterte inne at den virkelig var borte! Så vi må opp og ta 57 igjen + startposten som vi hoppet over.

Treningsblogg oppdatert: http://www.nandospage.blogspot.no/p/treningsblogg_22.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar