fredag 16. august 2013

FERIE!!!!

Da er vi klar for vår siste ferie uke!

Siden sist, så har Nando treft Oda, ei herlig Golden tispe (som han ble temmelig forelska i første gang han traff henne for ca 5-6 uker siden). Møtte Birgit (eier til Oda) i Vennesla Hundeklubb mandag 05. august. Vi avtalte å gå en liten tur med hundene i bånd. Tok Nando ut av bilen, og i det Birgit tar ut Oda, så er glade og lykkelige Oda, så ivrig, at hun sliter seg og løper rett på Nando som er i bånd. Det kunne vært en skremmende situasjon for Nando med tanke på angrepet, men Nando gikk rett i lekestilling og så slapp jeg båndet, og de lekte som gale!

Nando har også vært på flere treninger siden sist, han har sett Wenche sine 2 Goldener fra bilen, reagerte ikke , herlige Bonzo til Gunn (labrador), har vært en tur innom bilen på jakt etter godiser, og Nando reagerte ikke! Hadde også Nando i fellesdekk med Bonzo på mandag, det gikk så greit at!

Jeg velger å tro at Nando ikke har fått noe psykisk skade av angrepet. I og med han gikk i sjokk så er det store sjanser for at han har glemt og fortrengt alt som skjedde. Det er jo fordelen med sjokk! MH-testen Nando tok for 2 år siden , viste at han er en hund som avreagerer fort!

Jeg selv føler meg ganske så avslappet nå når vi møter andre hunder. Jeg gikk vel i sjokk selv også den fredagen angrepet skjedde.

Gleder oss til en god ferie uke nå! Starter med bruks-trening på Evje i helga, så blir det litt fjell-vandring på oss, besøk av ei god venninne i løpet av uka! Ja nå skal vi bare slappe av og kose oss!

Nandos treningsblogg er oppdatert: http://www.nandospage.blogspot.no/p/treningsblogg_22.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar